Portal Rasmi Jabatan Pengajian Kolej Komuniti

Tahniah KK bagan Serai
Thursday, 18 December 2014
article thumbnail

Tahniah kepada skuad pelajar KK Bagan Serai di bawah kendalian Pensyarah En Azman berjaya memenangi Naib Johan 3 Pertandingan My Inovasi Peringkat Kebangsaan. serta Hadiah Geran Bantuan Pate [ ... ]

Tahniah KK bagan Serai

my inovasi

Tahniah kepada skuad pelajar KK Bagan Serai di bawah kendalian Pensyarah En Azman berjaya memenangi Naib Johan 3 Pertandingan My Inovasi Peringkat Kebangsaan. serta Hadiah Geran Bantuan Paten RM10K.

Tahniah pelajar Langkawi Tourism Academy@KKLangkawi

lta taekwando

Tahniah diucapkan kepada pelajar Langkawi Tourism Academy@KK Langkawi,Muhammad Syafiq Iman bin Haswadi dan Ezlah binti Misri berjaya merangkul pingat perak dan gangsa dalam Pertandingan Kejohanan Taekwon-do Kolej Komuniti Jemputan Kebangsaan di Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang, Johor Bharu.

Tahniah Dato' Amir

Tahniah pada YBhg. Dato' Amir b Md Noor, Ketua Pengarah Jabatan Pengajian Kolej Komuniti yang telah tamat kursus kepimpinan di Cambridge University, Judge Business School.